Brugge, een stad die mijn hart gestolen heeft… Een stad vol sfeer, authentiekheid en romantiek. De historische panden, de talrijke restaurants met hun bourgondische keukens en waar sierlijke zwanen ontspannen langs de gondels vol toeristen zwemmen. Een stad die altijd bruist maar toch heerlijk sereen is, waar je op elke hoek van de straat nog echte ambacht vindt en waar je, (niet te vergeten!) jezelf oneindig kunt vergapen aan alle heerlijke chocolatiers en stijlvolle shops!

Brugge in al je schoonheid, you are just so perfect! As well as Niels & Charlotte! Een dolverliefd koppel uit Wouw die grootse trouwplannen hebben voor de zomer van 2019 en dolgraag met mij mee willen naar Brugge voor een verlovingsreportage… yes!

Dinsdag 24 juli is het zover… van een verlovingsreportage in Brugge maakt mijn hart al een sprongetje, maar als het dan ook nog eens een perfecte zomerdag is, kan mijn dag helemaal niet meer stuk! We besluiten vroeg af te spreken om de voorspelde warmte en drukte te vermijden en zo treffen wij elkaar bij het ontwaken van de stad. Niels & Charlotte zien er prachtig uit, hebben over alle details nagedacht en hebben er net als mij ontzettend veel zin in!

Struinend door de historische straatjes en langs alle prachtige grachten vliegt de ochtend voorbij, mijn camera maakt overuren! We sluiten de ochtend af met een heerlijke lunch waar Niels & Charlotte breeduit vertellen over hun naderende huwelijksplannen, ik geniet van de liefde en het geluk wat dit koppel uitstraalt.

Lieve Niels & Charlotte, ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen en voor de onwijs gezellige ochtend. Ik kijk nu al ontzettend uit naar jullie huwelijk!

Liefs,
Nelleke

Locatie: Brugge, België
Outfit Niels: Gentiluomo, Capristtano & WE fashion
Outfit Charlotte: Gina Tricot
Accessoires:  H&M, Forever21
Verlovingsring: Ooms Goudsmit & Juwelier