Trust the magic of beginnings

“And suddenly you know… It’s time to start something new and trust the magic of beginnings.”

Zo ontstond in hartje winter 2015 het begin van NG photography… een wens die uitkwam!
En nu 10 maanden later, wanneer de eerste blaadjes van de bomen vallen en de herfst zijn intrede doet, show ik jullie vervuld met liefde, passie en vlinders in mijn buik de officiële website van NG photography!

Het is alles waar je naartoe werkt, alles wat je hoopt dat het zal worden en uiteindelijk is het nog mooier geworden, dan ik had durven dromen… In mijn portfolio kunnen jullie een groot aantal van mijn fotoreportages bekijken, maar natuurlijk zullen er nog zoveel nieuwe reportages, verhalen en blogs verschijnen so don’t worry, the story continues!

Ik ben onwijs benieuwd wat jullie ervan vinden, dus maak mij blij met een comment of een like en vergeet natuurlijk niet mijn Facebook en Instagram account te volgen zodat je zeker op de hoogte bent van de laatste shoots, blogs, nieuwtjes en niet geheel onbelangrijk: leuke (kortings)acties!

Liefs,
Nelleke