Welcome dear, little Liv!

Afgelopen december krijg ik een mailtje van Wendy met de vraag of ik hun aanstaande bevalling wil vastleggen in een mooie fotoreportage. Nu fotografeer ik doorgaans niet zomaar een bevalling, omdat dit planning-technisch niet altijd realistisch te combineren is naast een gezinsleven en je wel stand-by moet kunnen staan om per direct weg te kunnen, maar het verhaal van Wendy & Bryan grijpt me zo ontzettend aan dat ik toch besluit alles te proberen om hen een mooie fotoreportage te kunnen bezorgen!

Wendy vertelt mij dat ze 22 januari hun 4e kindje verwachten, maar ook dat ze in 2014 tijdens een eerdere bevalling afscheid hebben moeten nemen van hun dochtertje en zusje Rosah. Onbegrijpelijk en veel te zwaar om in woorden uit te drukken… Zoals Wendy zelf omschrijft in haar mailtje zal de aanstaande bevalling op zijn zachtst uitgedrukt dus wel een emotioneel moment worden. Gelukkig verloopt haar huidige zwangerschap prima en om geen enkel moment te hoeven missen van deze geboorte, willen Wendy & Bryan mij heel graag er bij hebben om alle kostbare momenten voor altijd te vereeuwigen. Goosebumps all over the place!

En zo begint het dat ik vanaf het begin van het nieuwe jaar regelmatig contact heb met Wendy met alle updates over de laatste loodjes van haar zwangerschap en ik 24u per dag stand-by sta om per direct weg te kunnen als de bevalling op gang komt: cameratas ingepakt, accu’s opgeladen, geheugenkaartjes leeg, benzinetank vol, check!