Selecteer een pagina
NG Photography

CAPTURING EVERY MOMENT ON YOUR BIG DAY

Foto’s overbruggen de tijd, de jaren, de momenten en zijn in staat verhalen te vertellen die we anders zouden vergeten…

 

Geïnspireerd door de mooiste Fine Art fotografen wereldwijd ben ik in 2015 mijn droom achterna gegaan en begonnen als fulltime fotograaf. Het maakt de wereld nog een stukje mooier dan deze al is en het is een verrijking dit iedere dag opnieuw te mogen ervaren. Als Fine Art & Lifestyle fotografe hou ik van natuurlijk licht, pasteltinten, de eenvoud van momenten, stijlvolle details en pure emoties. Hiermee creëer ik tijdloze elegantie en pure herinneringen.

Let’s go wandering together…

Your story through my fine – art lens. Shall we?

 
Liefs, Nelleke

IK NEEM JE MEE NAAR

Parijs
Hi there, ik ben Nelleke!

 

Een echte dromer, fulltime levensgenieter

en bovendien hopeloos romantisch.

Kijkend naar mijn eigen leven gaan de dagen open en dicht. Gevuld met avonturen, vluchtige aanrakingen, intieme geluksmomentjes en intense emoties. Hierdoor kijk ik soms met een hele andere blik naar de wereld om mij heen. Als zand tussen je vingers door vliegt de tijd voorbij, foto’s overbruggen deze tijd en zijn in staat verhalen te vertellen en emoties te herbeleven. 

FOTOGRAFIE

De ongelofelijke magie van een zwangerschap… Een liefde zo puur, een geluk wat alles behalve vanzelfsprekend is.

Bij een geboorte aanwezig zijn voelt voor mij als een groot voorrecht… Zoiets puurs, zoiets intiems. Er bestaat geen groter wonder.

In de rust & comfort van jullie eigen huis leg ik met veel liefde op ongedwongen wijze jullie eerste tijd samen vast.

Vlinders in je buik, een warm gevoel vanbinnen en de zon die net een beetje harder straalt wanneer jullie samen zijn.

Spelend met het licht leg ik die liefdevolle band van jullie gezin vast, gekoesterd voor altijd, van generatie op generatie.

In de rust & comfort van jullie eigen huis leg ik met veel liefde op ongedwongen wijze jullie eerste tijd samen vast.

YOU WILL FOREVER BE MY

Always

Kind words…

From happy people

We hebben een hele fijne shoot gehad met Nelleke, vooraf kregen we tips over kledingkeuze en tijdens de shoot nam ze alle tijd om foto’s van ons te maken zonder dat we het gevoel had te poseren. We zijn enorm blij met het resultaat!!

– K. van vuuren

Een newborn shoot bij Nelleke geboekt. Vriendelijke dame! Professionele fotograaf en gaat kalm en rustig met de pas geboren baby om ze straalt rust uit. Prachtige fotos mogen ontvangen wat zijn we hier blij mee !

– J. walhout

LET ME TELL YOU A…

Story

Engagementsession Brugge

Engagementsession Brugge

Brugge, een stad die mijn hart gestolen heeft… Een stad vol sfeer, authentiekheid en romantiek. De historische panden, de talrijke restaurants met hun bourgondische keukens en waar sierlijke zwanen ontspannen langs de gondels vol toeristen zwemmen. Een stad die altijd...

Lees meer
Trust the magic of beginnings

Trust the magic of beginnings

Trust the magic of beginnings “And suddenly you know… It’s time to start something new and trust the magic of beginnings.” Zo ontstond in hartje winter 2015 het begin van NG photography… een wens die uitkwam! En nu 10 maanden later, wanneer de eerste blaadjes van de...

Lees meer
Welcome dear little Liv

Welcome dear little Liv

Welcome dear, little Liv! Afgelopen december krijg ik een mailtje van Wendy met de vraag of ik hun aanstaande bevalling wil vastleggen in een mooie fotoreportage. Nu fotografeer ik doorgaans niet zomaar een bevalling, omdat dit planning-technisch niet altijd...

Lees meer

LINKS

Home
Over
Zwangerschapsshoot
Geboorteshoot
Newbornshoot
Familyshoot
Loveshoot
Trouwshoot

CONNECT

FIND