Selecteer een pagina
A little

ABOUT ME

Hi there,

Ik ben Nelleke!

Een echte dromer, fulltime levensgenieter en bovendien hopeloos romantisch. Kijkend naar mijn eigen leven gaan de dagen open en dicht.

Gevuld met avonturen, vluchtige aanrakingen, intieme geluksmomentjes en intense emoties. Hierdoor kijk ik soms met een hele andere blik naar de wereld om mij heen. Als zand tussen je vingers door vliegt de tijd voorbij, foto’s overbruggen deze tijd en zijn in staat verhalen te vertellen en emoties te herbeleven. 

Mijn verhaal gaat verder in het pittoreske Zeeland waar ik getrouwd ben met de liefde van mijn leven en geniet van alle clichés als moeder van 2 prachtige meiden. Daar waar ik regelmatig droom over emigreren naar rustigere oorden weet ik diep vanbinnen dat mijn wortels té diep in de Zeeuwse grond zitten om de stap te maken. 

 Levend met de zee en de ondergaande zon met het authentieke Brugge, bruisende Gent en mondaine Belgse badplaatsen in de achtertuin blijft Zeeland thuis komen voor mij.

Maar dromen over en reizen maken naar Italiaanse olijfgaarden, smaragdgroene diamantjes in de azuurblauwe golven van de Cote d’Azur of het magische gouden licht op Ibiza vullen mijn hart met geluk.

The world is my playground and I’m more than happy to travel it together with you.

Hi there, ik ben Nelleke!

 

Be a sunset chaser, magic maker, world shifter and a game changer.

Geïnspireerd door de mooiste Fine Art fotografen ben ik in 2015 mijn droom achterna gegaan en begonnen als fulltime fotograaf.

Natuurlijk licht, pasteltinten, de eenvoud van momenten en pure emoties typeren mijn stijl. Echte connectie is waar ik van hou, in het dagelijkse leven en in mijn fotografie! Zie ik jullie snel eens? 

Let’s talk about

5 things I love…

Beach Addict

‘Happier than a seagull with a French Fry’

Cocktail hour

‘Cocktails first because no great story
ever started with a glass of water!’

My tribe

‘’Find your tribe and love them really hard’

Traveling

‘There’s no time to be bored in a world as beautiful as this’

Slow evenings in a fancy restaurant

‘You only live once, lick the bowl!’