Wanneer een bruidspaar je vertelt dat ze honderden pampasgrassen vanuit hun vakantie hebben meegenomen in het vliegtuig (don’t ask me how), een geheim alternatief voor de trouwringen hebben, en hun dochtertje de eerste ‘first look’ met papa krijgt, weet je als trouwfotograaf diep van binnen dat dit een fantastische dag gaat worden. Dit was het geval bij de boho-bruiloft van Sander en Anneline in het mooie Knokke-Heist!

Voorbereidingen op de woonboerderij in Zeeland

De dag begon op de authentieke woonboerderij van Sander & Anneline in Zeeland, waar de sfeer al vroeg gevuld was met opwinding en gezelligheid. Tijdens het klaarmaken genoten ze samen met hun dierbaren van een glaasje champagne.

Sander kreeg de eer om als eerste hun schattige dochtertje Lizzy te zien, gevolgd door een echte wouw ‘first look’ met zijn prachtige verloofde Anneline. Het moment was magisch en vol liefde. Hierna volgde een ontspannen lunch in de tuin, waarbij iedereen genoot van elkaars gezelschap.

Spontane fotoshoot en ceremonie in Sluis

Na de lunch maakten we een ritje in Sander’s droomauto, een exclusieve McLaren, naar een prachtige locatie tussen de knotwilgen voor een spontane fotoshoot. De natuurlijke omgeving paste perfect bij de boho-sfeer van de bruiloft en zette de tijd even stil om te genieten samen met dit liefdevolle gezin. Vervolgens vertrokken we naar het Belfort in Sluis voor de ceremonie.

Tijdens de ceremonie bracht Lizzy de ringen, maar er zat slechts één ring in het doosje. Tot ieders verrassing liet Sander ter plaatse zijn trouwring tatoeëren! Dit unieke moment zorgde voor veel emotie en bewondering bij de aanwezigen. Na de ceremonie genoten we van verfrissende Gin Tonic cocktails op het zonnige bordes van het Belfort.

Feestelijke locatie in Knokke-Heist

De bruiloft ging verder op een schitterende boerderij in de polders rondom Knokke-Heist. De locatie was omgetoverd in de mooiste bohemian sferen en de gasten genoten intens van heerlijke hapjes van de Oesterzusjes, ontroerende speeches, hilarische foto’s met vrienden en een uitgebreid bourgondisch diner aan lange, mooi gestylde tafels.

Een dag om nooit te vergeten

Het was een bruiloft vol liefde, verrassingen en onvergetelijke momenten. Gefeliciteerd lieve Sander & Anneline, ik wens jullie alle liefde en geluk toe in de toekomst!

Sander & Anneline

Wedding