Krakende ochtenddauw, knisperende blaadjes, een schouwspel van herfstkleuren in de natuur en de hartverwarmende liefde tussen Matthijs & Mariska.

Op 14 oktober 2023 mocht ik, als trouwfotograaf in Zeeland, een prachtige bruiloft vastleggen bij Hoeve Engelendael in Sint-Laureins. Dit is een schitterende locatie als je op zoek bent naar authenticiteit, Zeeuwse vergezichten en de luxe om de styling volledig naar eigen hartelust in te richten.

De dag begon bij de bruid thuis, waar de bridal squad zich volledig liet verzorgen onder het genot van een glaasje champagne. Vervolgens vertrokken we naar een echte pompoenenboerderij voor de first look. De meest originele locatie wat mij betreft als je in de herfst trouwt in Zeeland!

Er was die dag een beetje regen voorspeld, waardoor het een fijne gedachte was dat we bij de first look lekker binnen konden vertoeven. De eerste zonnestralen braken echter al snel door en dus gingen we op pad naar de trouwlocatie Hoeve Engelendael zelf om daar nog meer foto’s te maken.

Matthijs & Mariska kozen ervoor hun persoonlijke geloften naar elkaar uit te spreken tijdens het maken van de foto’s. Dit is perfect wanneer je deze intieme woorden graag voor jezelf wilt houden en niet ten overstaan van al jullie gasten tijdens de ceremonie wilt uitspreken, een echte tip!

Na het maken van de foto’s arriveerden de daggasten. De ceremonie voltrok zich met kaarslicht en werd gevolgd door dansoptredens en hilarische sketches. Er werd genoten van ontspannen samen zijn met dierbare familie en vrienden.

Het bruidspaar hoopte vooraf enorm op een mooie zonsondergang die dag zodat we nog enkele foto’s bij het gouden uur konden maken en hun wens kwam in vervulling! Tijdens het diner zijn we er dan ook even tussenuit gepiept om samen nog wat laatste mooie beelden te maken in de prachtige natuur van Zeeland. Wat een fijne afsluiter van deze schitterende herfstbruiloft!


Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf in Zeeland die jullie bijzondere dag vastlegt met oog voor detail en liefde voor de omgeving, neem dan contact met mij op. Samen maken we jullie bruiloft onvergetelijk!

Matthijs & Mariska

Wedding