Zomer in Zeeland, de geur van versgebakken pizza en liefde die in de lucht hangt… Op 22 september 2023 mocht ik als trouwfotograaf in Zeeland de prachtige zomerbruiloft van Roy & Simone vastleggen bij de romantische molen ‘El Molino’ in Schoondijke. Deze historische locatie biedt een perfecte setting voor een dag vol liefde, vreugde & onvergetelijke momenten.

De First Look vond plaats in de pittoreske oude binnenstraatjes van Terneuzen. Het moment waarop het bruidspaar elkaar voor het eerst zag was magisch. De smalle straatjes, met hun historische charme, vormden het perfecte decor voor deze speciale en toch vaak ook wel een beetje spannende ontmoeting!

Aangezien het bruidspaar beide in het onderwijs werkt, kon een bezoek aan school niet ontbreken. We werden verwelkomd door een heleboel enthousiaste leerlingen die het bruidspaar toezongen en feliciteerden.

Na dit gezellige bezoek vertrokken we naar het Kloosterbos in Zelzate. Het bos, gehuld in het groen van de zomer, zorgde voor een rustige sfeer en fijn decor zodat Roy & Simone op ontspannen wijze konden genieten van elkaar en ik de mooiste beelden kon maken. Tot slot hebben we de fotoshoot afgerond in de idyllische tuin van ‘El Molino’. De trouwauto, een fantastische oldtimer, voegde een vleugje nostalgie toe aan de dag.

Hoewel de dag begon met zonnestralen, waren er soms ook zomerse buitjes aanwezig, oftewel; confetti from the sky! De ceremonie vond plaats in het hart van de molen, omringd door de mooiste bloemenversiering en sfeervolle kaarsjes. De hele setting was super knus en intiem. Na de ceremonie werd er gezellig geborreld, geproost & gekletst met alle daggasten. Foodtruck Della Arte kwam langs en bereidde de lekkerste pizza’s. Iedereen genoot van het heerlijke eten, elkaars gezelschap en de liefde die in de lucht hing.

Na het avondeten, toen de zon langzaam onderging, namen we nog enkele golden hour foto’s. De warme gloed van de ondergaande zon zorgde voor een perfecte afsluiting van deze bijzondere zomerdag!

Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf in Zeeland die jullie speciale dag vastlegt met oog voor detail en een liefde voor spontane en romantische momenten, neem dan contact met mij op. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Leveranciers

– Trouwpak: van Westen
-Touwjurk: Amiga Bruidsmode
– Trouwringen: juwelier Fliers
– Bloemist: Ilse van Es
– Bruidskapsel: de Knipgarage
– Visagie: Gerdien van Westen
– Patissier: Taarten van Rens
– ⁠Catering: l’arte della pizza
– ⁠DJ: D-Cision
– ⁠auto: Hippiebus.be

Roy & Simone

Wedding